Serviceabonnement Stadsverwarming

Met een serviceabonnement voor je stadsverwarming installatie bent je verzekerd van een goed werkend systeem.
Voor maar €2,99 per week wordt de installatie twee jaarlijks nagekeken en wordt je snel geholpen bij een storing.

Ook profiteert je van aantrekkelijke kortingen als er onverhoopt toch eens iets stuk gaat zoals een thermostaat, een stadsverwarmingsklep of een vloerverwarming pomp.

 

Wat krijgt je voor €2,99 per week?

 

 

Twee jaarlijkse inspectie van de volgende zaken.

 • Controle op sluipverbruik in het systeem.
 • Controle van een juiste werking van de stadsverwarming unit van uw warmte leverancier.
 • Controle van klep en thermostaat indien aanwezig.
 • Controle van radiatoren, convectoren en vloerverwarming op juiste werking.
 • Controle op lekkages aan radiatoren, convectoren, vloerverwarming, verdelers, slangen en alle andere leidingen en koppelingen in huis die onderdeel uitmaken van het verwarmingssysteem.
 • Controle op de juiste werking van afsluiters en kranen in het systeem.
 • Een warmtebeeldcamera inspectie van het totale systeem.

Maar wacht er is meer!

 • 10%korting op al onze producten met montage zoals thermostaten, kleppen, pompen etc.*
 • 5%korting op offertewerk.*
 • Voorrang bij storingen.
 • Monteursbezoek bij een storing normaal gesproken €130,00 voor het eerste uur en daarna €22,50 per kwartier. Voor klanten met een abonnement standaard €22,50 per kwartier en dus geen eerste uur.*
 • Offertewerk in termijnen betalen zonder extra kosten.*
 • Geen toeslag voor milieuzones.*
 • Na 24 maanden maandelijks opzegbaar.

* Geldig nadat de eerste inspectie van het systeem is uitgevoerd.

Het bedrag wordt maandelijks automatisch geïncasseerd van de bankrekening waarmee de eerste betaling is gedaan.
De eerste betaling vind plaats via Ideal.

 

Waarom een serviceabonnement?

Bijna iedereen met stadsverwarming heeft wel problemen in de installatie, veel mensen gooien geld weg zonder daarvan op de hoogte te zijn de één €10,- per jaar en de ander €800,- per jaar.
Vaak is dit het gevolg van sluipverbruik.

Veel mensen hebben het idee dat alles goed werkt terwijl dat niet zo is. Ze weten niet beter want het was altijd al zo,  het is er in de loop der jaren ingesleten of er zijn al meerdere bedrijven geweest die niets hebben kunnen betekenen.
Als stadsverwarming expert weten we op welke punten een installatie kan falen en door periodieke inspectie kunnen problemen voortijdig worden aangepakt.

Met een serviceabonnement komen bij de eerste inspectie een aantal punten bovenwater die of meteen verholpen kunnen worden of waarvoor een offerte wordt opgesteld.
Nadat het systeem helemaal in orde is is het een kwestie van bijhouden, zie het als een APK voor de stadsverwarming.
Het is natuurlijk niet verplicht om de punten die naar voren komen aan te pakken maar het geeft wel inzicht in de algehele staat van de installatie.

Ook het voorkomen van grote lekkage is een punt wat vaak naar voren komt bij een bezoek want de meeste installaties hebben lekkages maar omdat die nu nog klein zijn vallen ze niet op. Bij een periodieke inspectie kunnen deze punten tijdig worden herkend en zo wordt een grote lekkage voorkomen.

Op het moment dat je een abonnement afsluit dan geld daarvoor een looptijd van 24 maanden en na 24 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.
Na 30 dagen zal de eerste inspectie plaatsvinden en indien daar punten uitkomen zal er een prijsopgave volgen.

Vanaf dat moment heb je ook recht op de volledige voordelen van het abonnement zoals alle kortingen, het is dus niet zo dat wanneer je een storing hebt en een abonnement afsluit er direct sprake is van korting.

Klanten met een abonnement hebben altijd voorrang op klanten zonder abonnement, dus hebben we geen tijd en je hebt een abonnement dan maken we tijd. En dat is wel zo handig in een tijd waarin er een tekort is aan goede monteurs.
Daarnaast hoef je niet te gaan zoeken op het moment dat je iemand dringend nodig hebt want de contactgegevens komen duidelijk in de meterkast te hangen.

Het abonnement kan alleen worden afgesloten voor huizen met stadsverwarming in Almere, Lelystad, Zeewolde, Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Nieuwegein, Houten, Amersfoort en Amstelveen.

Bekijk de voorwaarden van het abonnement.

Voorwaarden serviceabonnement stadsverwarming 2024