Stadsverwarming klep

Stadsverwarming klep

Stadsverwarming klep nodig? Met een stadsverwarmingsklep kunt u de temperatuur in uw woning efficiënt regelen en bespaart u op dure stookkosten.

Stadsverwarmingsklep met thermostaat nodig? Klik hier

Stadsverwarmingsklep Stadsverwarming

Stadsverwarmingsklep met montage €350,00

Universele stadsverwarmingsklep is geschikt voor ieder stadsverwarming installatie met radiatoren, convectoren, vloerverwarming en of luchtverwarming en is universeel toepasbaar op iedere aan/uit thermostaat 24Volt of 230Volt.

Onze stadsverwarming klep is de meest geïnstalleerde klep in Almere en omstreken en vervangt de Honeywell VC8015 onze klep heeft standaard twee jaar garantie en optioneel vijf jaar garantie voor maar €25,00

Deze klep zit in alle onze pakketten inbegrepen wanneer u kiest voor een complete set op deze pagina.

 

   

Afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product

Met een stadsverwarmingsklep kunt u de temperatuur in uw woning centraal regelen. In traditionele stadsverwarming systemen wordt de temperatuur geregeld met thermostaatknoppen op de radiatoren.

Het systeem met losse thermostaatknoppen is niet verkeerd, maar geeft geen enkel inzicht in de werkelijke ruimtetemperatuur. Een stadsverwarmingsklep met een ruimtethermostaat wel. Klik hier.

Thermostaatknoppen zetten uit en krimpen naar gelang de temperatuurinstelling. Na vele jaren zijn deze niet meer heel precies wat sluipverbruik geeft, en dit kost gemiddeld €180,- per jaar aan verloren energie.

Met een stadsverwarming klep met thermostaat heeft u inzicht in uw temperatuur en gaat u flink besparen.

Heeft u een Honeywell VC 8015 die ratelt, tikt of door blijft verwarmen dan is deze klep het beste alternatief er zijn namelijk veel problemen met de VC8015 tweeweg klep.

Meer informatie nodig? Bel 036-5296721 of stuur ons een mail op info@stadsverwarming.expert

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.