Stadsverwarmingsklep

 

De meest voorkomende storing is een kapotte stadsverwarmingsklep. Gaat de verwarming niet meer uit, blijft de vloerverwarming warm terwijl de thermostaat laag staat?
De stadsverwarmingsklep in een installatie gaat vaak kapot, heel vaak.

Meestal zit er een Honeywell VC8015 stadsverwarmingklep in de installatie. Gelukkig voor jou hebben wij een betere klep, één waar je wel op kunt vertrouwen.

Een stadverwarmingsklep met montage kost maar €2,99 per week als je deze huurt. Wanneer je huurt ben je altijd verzekerd van een goed werkende klep en als er onverhoopt een probleem ontstaat dan wordt er snel gerepareerd of een nieuwe geplaatst.

Koopt je de klep liever dan kan dat voor een vast bedrag van €450,-  Heb je een serviceabonnement dan heb je 10%korting.

Of betaal in vier maandelijkse termijnen van €120,-

Kapotte stadsverwarmingsklep

Heel vaak kapot

Stadsverwarming kleppen

Minder vaak kapot

Stadsverwarming klep

Bijna nooit kapot

Een kapotte stadsverwarming klep kost een hoop geld.

Als je geluk hebt dan doet de klep niets meer en blijft de installatie koud.
Maar vaker blijft de klep openstaan waardoor het in huis niet meer afkoelt, maar dan is er nog de variant waarbij de klep niet meer helemaal goed sluit en er 24uur per dag een klein beetje warmte de installatie inloopt.
Dit blijft vaak onopgemerkt omdat het water langzaam door de installatie loopt en de warmte al verloren is gegaan in de leidingen nog voordat het water in de radiatoren of de vloerverwarming komt.

Dit noemen we sluipverbruik en vaak krijgen we telefoon van mensen die ineens €800,00 moeten bijbetalen terwijl ze niet meer zijn gaan stoken. Misschien is dit ook wel bij jou het geval.

Waarom gaat een klep zo vaak kapot?

Dat is heel simpel de stadsverwarmingsklep is niet geschikt voor stadsverwarming.
Maar het is toch een stadsverwarmingsklep? Ja dat klopt maar de constructie van de klep is dusdanig dat deze niet geschikt is voor de hoge temperaturen in het systeem en de mate van vervuiling in het water. Het is dus gewoon een inferieur product gemaakt om stuk te gaan.

Dan is er onze klep want wij van WC eend verkopen graag onze eigen klep. Uit ergernis en omdat er zoveel slechte producten op de markt zijn hebben we ruim 10 jaar geleden zelf maar eens een klep samengesteld en deze houden het verdomd lang uit. Het is niet zo dat deze nooit kapot gaan maar de kans is een heel stuk kleiner.

Sowieso heb je standaard 2 jaar garantie en die kan worden verlengd naar vijf jaar. Als je de klep huurt dan bent je gedurende de gehele looptijd verzekerd van een goed werkende stadsverwarmingsklep, zoneklep, verwarmingsklep, tweewegklep, zoneafsluiter, stadsverwarmingafsluiter, thermische regelklep of welke idiote benaming men hieraan ook wil geven.

Het kan ook bij jou! Ja echt.

Vaak horen we dat er een installateur langs is geweest en dat het plaatsen van een klep niet kan. Als je een kapotte klep hebt dan kan er natuurlijk altijd een nieuwe in. Maar als je nog geen klep hebt en je wil met een thermostaat de verwarming gaan regelen zodat je niet iedere keer alle radiatoren moet langsgaan dan is een klep noodzakelijk. Want een thermostaat bediend een stadsverarming klep.
Onze klep past altijd en is geschikt voor een systeem met radiatoren en vloerverwarming.

Nog geen thermostaat in huis? Dan hebben we complete sets met een klep en een thermostaat zodat je in één keer klaar bent. Bekijk de mogelijkheden.

Als je huurt dan vindt de afschrijving maandelijks plaats.