CV systeem spoelen

CV systeem spoelen

Cv systeem spoelen voor een optimale werking van een Cv en vloerverwarmingssysteem is het noodzakelijk dat deze vrij is van vervuiling. Door het indringen van zuurstof in de leidingen van uw Cv-systeem ontstaat roest en sludge in leidingen en radiatoren.

Magneet filter Koopt u een nieuwe CV ketel of warmtepomp bij ons dan spoelen wij tegen een gereduceerd tarief.

Heeft u warmteklachten of is uw systeem ouder dan 10 jaar? Misschien is spoelen de oplossing

Vloerverwarming verstoptVloerverwarming koud door vervuiling Radiator verstoptRadiator koud door vervuiling Verstopte CV leidingenCV leiding verstop door vervuiling

Met de moderne CV ketels van tegenwoordig is het van groot belang dat uw systeem in topconditie is. De moderne CV ketel is namelijk voorzien van een energiezuinige A label pomp, die extra gevoelig is voor vuil in het systeem. In de loop der tijd raakt het vuil los en gaat zich als slib ophopen onder in de radiatoren, of in vloerverwarmingsleidingen waardoor het rendement van uw systeem flink achteruit gaat. Uw CV systeem spoelen is dan noodzakelijk.

De CV-installatie geeft niet alleen minder rendement als gevolg van vuilophoping, maar ook de CV ketel heeft flink te leiden onder de vervuiling.

De CV of vloerverwarmingspomp loopt schade op door ijzerdeeltjes in het CV water waardoor de pomp capaciteit verliest en de CV ketel harder moet werken om uw woning te verwarmen. De driewegklep van uw CV ketel kan schade oplopen als gevolg van vuil in het systeem. Uw CV ketel pomp dan in de warm water stand ook warmte in het CV systeem waardoor ruimtes onnodig worden verwarmd en uw CV ketel een stuk harder moet werken om de gewenste watertemperatuur te halen.

cv systeem spoelenAls gevolg van vervuiling in de leidingen sluiten thermostaatkranen niet meer optimaal waardoor er meer doorstroming in het systeem is dan gewenst en dus verlies van rendement in het systeem.

Met een powerflush pomp (krachtspoel pomp) kunnen wij uw CV systeem reinigen.

Een schoon verwarmingssysteem draait ongeveer 30% zuiniger dan een vervuild systeem. U zult dit niet direct merken maar dit is terug te zien op de eindafrekening, ook houd u de monteur buiten de deur omdat uw systeem minder storingsgevoelig is.

Bij installatie van een nieuwe CV ketel is het noodzakelijk om uw CV systeem te spoelen en dat deze wordt voorzien van een CV magneetfilter in de retourleiding. U behoud zo de fabrieksgarantie van het CV toestel en u heeft dan een optimale werking van uw nieuwe toestel.

U moet het zo zien. Als u een nieuwe auto koopt dan haalt u ook niet de oude olie uit uw oude auto om deze in de nieuwe auto te stoppen. Het zelfde geld voor een nieuwe CV ketel, het oude water wordt afgetapt en uw installatie wordt professioneel gespoeld.

CV systeem spoelen hoe werkt het:

Vaak denkt men dat het spoelen met water voldoende is om het vuil in het CV systeem te verwijderen. Omdat er in water kleine zuurstofbelletjes aanwezig zijn verergert dit de problemen. Wij spoelen uw CV systeem op professionele wijze met een powerflush spoelpomp, een filterunit, en reinigingsmiddel voor het reinigen van CV systemen.

CV-systeem spoelen op diverse manieren mogelijk:

radiator spoelen     Bekijk de tarieven voor het spoelen van verwarmingsinstallaties hier

Bekijk de tarieven voor het spoelen van vloerverwarmingsinstallaties hier

Wij bieden ook het reinigen van stadsverwarmingsinstallaties aan.

 

CV systeem spoelen Fernox TF1 magneetfilter t.b.v. CV ketel, stadsverwarming en vloerverwarming €199,-

Als u interesse heeft in een schoon CV systeem? Neem dan snel contact met ons op Bel 036-5296721 voor het optimaal behoud van uw CV systeem.

 

CV systeem spoelen

Bel ons Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.