036 - 5296721

verkoop@cvketel.expert

Stadsverwarming Almere

Heeft u een storing aan uw stadsverwarming in Almere?
Neem dan direct contact op. Worden uw radiatoren niet meer warm, blijft uw vloerverwarming koud dan helpen wij u snel weer aan een warm huis.

Stadsverwarming blijft aan

Stopt de verwarming niet meer met verwarmen?
Ook dit verhelpen wij snel, vaak kunnen wij telefonisch al hulp bieden zodat het in ieder geval weer afkoeld in huis en u niet in uw onderbroek hoeft te zitten.

Stadsverwarming Almere lelystad Amsterdam Amersfoort en Nieuwegein

In Almere is al heel lang stadsverwarming, bij de start van het bedrijf is er ook meteen hoog ingezet om alle systemen zo goed mogelijk onder de knie te krijgen en met ondertussen meer dan 10 jaar ervaring heeft de stadsverwarming voor ons geen geheimen meer.

In de loop der jaren zijn er steeds meer woningen aangesloten op de stadsverwarming en is de dienstverlening uitgebreid naar andere plaatsen.
Omdat er zoveel storingen/problemen zijn met woningen aangesloten op het stadsverwarmingsnet is er een aantal jaren geleden besloten om alleen nog maar te focussen op stadsverwarming en airconditioning.

Wij doen dus geen andere dingen dan stadsverwarming en airconditioning. Dus geen warmtepompen, geen sanitair, geen ontstoppingen, geen cv ketels etc.
Wij zijn de specialist op het gebied van stadsverwarming en doen dus niets anders, een hartchirurg opereert immers ook geen knie.

Duizenden klanten hebben wij geholpen bij het oplossen van een storing of het verbeteren/verduurzamen van hun stadsverwarming installatie en al deze mensen hebben meer comfort en lagere kosten.

Oude circulatiepomp

Verreweg de grootste energieverbruiker in huis.

Al honderden hebben we er vervangen, pompen die 70 80 90 en soms wel 100 watt per uur aan stroom verbruiken.

Een energiezuinige A label pomp gebruikt tussen de 5 en 35Watt per uur en levert ook nog eens betere prestaties.
De besparing is ongeveer €200 tot €500 per jaar op uw stroomkosten.
Veel van deze pompen draaien ook nog eens 24uur per dag terwijl u maar 30%van het jaar stookt. Ook hiervoor hebben interesante oplossingen waardoor de pomp alleen draait wanneer nodig.

Heeft u nog geen A label pomp? Dan gooit u iedere dag geld weg.

Oude nachtverlaging

Heeft u nu nog een oude nachtverlagingsknop? Dan gooit u ongemerkt geld weg.
De oude knop geeft geen inzicht in de ruimtetemperatuur en u weet dus nooit wat voor temperatuur het in huis is.
De klep die aan de nachtverlager is gekoppeld die sluit vaak niet meer goed af en er is dan sprake van sluipverbruik wat al snel kan oplopen tot €150,- per jaar.

Wij kunen deze oude knop eenvoudig vervangen door een digitale thermostaat, een nieuwe kabel en een nieuwe stadsverwarmingsklep.

Hier vindt u een overzicht van producten die uw oude set vervangen.