Wonen in Oosterwold


Wonen in Oosterwold

Als u gaat wonen in Oosterwold dan kiest u voor een duurzaam initiatief.

Wonen in OosterwoldBij het bouwen van een duurzame woning in Oosterwold komen een hoop vragen naar boven over hoe u de woning het beste zo zelfvoorzienend mogelijk gaat maken.

De technische installatie is de spil van de woning en een doordachte technische installatie is van groot belang om uw uiteindelijke doel te behalen.

Ruggiero installatie en montage is gespecialiseerd in het energiezuinig maken van bestaande en nieuwe woningen en is bij uitstek de partner voor het realiseren van uw energiezuinige woondroom in Oosterwold

Wij leveren duurzame installaties zoals een warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler en zonnepanelen.

Maar niet alleen de duurzame oplossingen nemen wij voor onze rekening ook de overige technische installaties kunnen wij voor u uitvoeren.

Bekijk onze producten

Warmtepomp Oosterwold

Warmtepomp

Met een warmtepomp kunt de volledige woning voorzien van warm water en centrale verwarming.

Met een warmtepomp is het ook mogelijk om in warme periodes de ruimte te koelen met duurzame warmtepomptechnologie.

De warmtepomp heeft een aansluiting om PV zonnepanelen op aan te sluiten en beschikt over een mogelijkheid om zonnecollectoren / heatpipes aan te sluiten op de geintegreerde boiler

Bekijk de verschillende modellen

   
Zonneboiler Oosterwold

Zonneboiler

De zonneboiler is een mooie aanvulling op uw drinkwatersysteem Met een zonneboiler kunt u drinkwater op duurzame wijze verwarmen en zo gratis douchen.

Een zonneboiler is een onzekere manier van verwarmen omdat de zon nou eenmaal niet altijd schijnt.

Als u op vakantie gaat naar het buitenland en u gaat douchen dan gebeurd het vaak dat u opeens een koude douche heeft omdat de zonneboiler leeg is. Neemt u hiermee genoegen dan is het systeem perfect, maar als u wat meer zekerheid wilt dan zal een zonneboiler systeem altijd moeten worden gecombineerd met een naverwarmer die kan bijspringen als de zon het even laat afweten.

In een duurzame installatie wordt een zonneboiler vaak gecombineerd met een pelletkachel of een warmtepomp.

Bekijk onze zonneboilersystemen

   
Wonen in oosterwold zonneboilercombi

Zonneboilercombi

Een zonneboilercombi is bedoeld om uw verwarmingssysteem te ondersteunen en uw drinkwatersysteem aan te vullen net zoals de standaard zonneboiler.

Een zonneboilercombi kan in combinatie met een laag temperatuur verwarmingssysteem zorgen voor volledige verwarming van uw woning.

Een zonneboilercombi wordt net als een zonneboiler vaak gecombineerd met een pelletkachel of een warmtepomp.

Bekijk onze zonneboilercombi systemen

   
Verwarming Oosterwold
Pelletkachel

De pelletkachel is een duurzame warmtebron die kan worden gebruikt om drinkwater te verwarmen en om de woning van duurzame warmte te voorzien.

Een pelletkachel is er in verschillende vormen hiernaast ziet u de wat industrielere vorm maar eer zijn ook fraaie huiskamer modellen met moederhaard functie

Een pelletkachel kan worden aangesloten op een drinkwaterbuffer, een CV buffer of een combinatie daarvan een hygiëneboiler.

Als de pelletkachel op een buffervat wordt aangesloten dan kan de pelletkachel op het CV systeem worden aangesloten zodat u op xeer duurzame wijze uw woning kunt verwarmen.

Bekijk onze pelletkachels

Als u duurzaam gaat bouwen dan gaat u waarschijnlijk ook luchtdicht bouwen. De kwaliteit van de binnenlucht is van grote invloed op uw gezondheid en is dus van levensbelang.

Wij leveren diverse ventilatiesystemen die vraaggestuurd ventileren mogelijk maken zoals een WTW of een ventilatiewarmtepomp.

Onder vraaggestuurde ventilatie wordt verstaan, afzuiging met Co2 sensoren, vochtsensoren en raam roosters die communiceren met de ventilatie unit.

Vraaggestuurde ventilatierooster zullen alleen opengaan als er in de betreffende ruimte wordt geventileerd.

Ook zijn er vraaggestuurde roosters met geïntegreerde zonwering, die kan automatisch worden gesloten als de temperatuur te hoog oploopt. Dit voorkomt dat u moet gaan koelen in de woning.

Naast leverancier van eerdergenoemde systemen zijn er natuurlijk nog tal van mogelijkheden om uw woning duurzaam te verwarmen.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vloerverwarming, laagtemperatuur convectoren, koelsystemen en complete leidingsystemen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden Bel 0365296721 of stuur een email naar info@ruggieroinstallatie.nl