CV ketels prijzen vergelijken kopen


CV Ketel kopen

CV ketel vervangen! is uw CV ketel stuk of wilt u nieuwe energiezuinige HR ketel kopen?

Klik op een van de merken voor de aanbieding

Almere Nefit ketel CV ketel Almere Remeha CV ketel kopen
CV ketel Nefit kopen CV ketel installatie Almere CV ketel vervangen
Nefit ketel kopen met Montage en aansluitpakket Remeha ketel kopen met Montage en aansluitpakket Ferroli CV ketel kopen met montage en aansluitpakket

Ruggiero uit Almere helpt u aan de juiste verwarmingsketel tegen de juiste prijs. Een totaal pakket met installatie van uw nieuwe CV ketel.

Onze CV ketels voldoen aan de ERP richtlijnen, zijn voorzien van een multigasblok en worden vakkundig geïnstalleerd en afgesteld.

Radiator verstoptEen schoon CV systeem is een energiezuinig CV systeem: Bij aanschaf van een nieuwe CV ketel reinigen wij het CV systeem tegen gereduceerd tarief. Bekijk de aanbieding.
Al onze prijzen zijn inclusief: Montage, aansluitpakket, afvoeren oude CV toestel en btw.
Zonneboiler combiNu hoge subsidie op een zonneboiler.

Laat de zon uw woning verwarmen:

Uw woning duurzaam verwarmen met een zonneboiler, zonnepanelen of een warmtepomp? Klik hier.

Uw nieuwe ketel wordt vakkundig afgesteld: Er wordt een gasvoordruk en een CO meting verricht en de gasleiding wordt afgeperst om een veilige installatie te garanderen.
Ons cv installatie pakket is compleet: Inclusief montage, nieuw expansievat en alle toebehoren voor het aansluiten van de nieuw ketel binnen twee meter van de bestaande cv installatie.
Meer informatie: Wilt u meer informatie over onze Cv-ketels? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel 036-5296721. We helpen u graag.

Onze uitgebreide Cv installatie pakket is voorzien van alle materialen om uw nieuwe CV ketel op een bestaande centraleverwarmingsinstallatie aan te sluiten.

Wanneer wij u oude ketel vervangen dan wordt uw oude Cv-ketel door ons verwijderd en afgevoerd. Uw nieuwe ketel is binnen een dag geïnstalleerd.

Bekijk hier Cv startpagina.nl