Airco


Airco in huis is niet alleen praktisch voor de warme zomermaanden maar zorgt ook nog eens voor een betere leefomgeving.

Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Artel Airco 1x binnenunit Artel Airco 2x binnenunit Artel Airco 3X binnenunit
Airco split
 
Airco installatie Almere
 
Single split 2,6Kw Goed voor +-30M2 €556,00
 Multi split 2x 2,6Kw Goed voor +- 2x 30M2 €1127,00 Triple split 2x 2,6Kw 1x 3,5Kw Goed voor 2x +-30M2 en 1x +- 40M2 €1758,00
     
Single split 3,5Kw Goed voor +- 40M2 €587,00 Multi split 2x 3,5Kw Goed voor +- 2x40M2 €1320,00  
     
Single split 5,2Kw Goed voor +- 60M2 €978,00    
     
Single split 7,0Kw Goed voor +- 80M2 €1315,00    

Omdat een airconditioner vocht uit de lucht haalt heeft u minder kans op schimmels, daarnaast kunt u met een airco ook eenvoudig uw woning verwarmen.

plit airco’s

Split airco is een vast element en bestaat uit een binnen- en buiten deel. De split is verkrijgbaar in verschillende vermogens. Het benodigde vermogen is afhankelijk van afmeting en isolatie van de ruimte, welke gekoeld wens te worden. Het vermogen wordt uitgedrukt in Kilowatt en vertegenwoordigt het koel vermogen van je vaste airco. Het is van belang om het vermogen, en dus de Kws, af te stemmen op de afmeting en isolatie van de ruimte welke je wilt gaan koelen. Naast koelen kan de split airco ook verwarmen en ontvochtigen. Alle seizoenen van het jaar heb je dus profijt van je airco split. Of het nu gaat om een kantoor of een slaapkamer, je zult geen spijt krijgen van de aanschaf.

Airco split multi of -trio

Ook is het mogelijk om meerdere ruimte te koelen. Door te kiezen voor een split multi of -trio krijgt je 2 of 3 binnendelen. Op deze manier kun je 2 of 3 ruimtes koelen. Blijf ten alle tijden het vermogen per binnendeel afstemmen op de afmeting en isolatie van de ruimte.

Kies het juiste vermogen en voorkom teleurstelling

Bij het kopen van een airco is een keuze moment het airco vermogen. Wij weten dat deze keuze lastig kan zijn en hebben daarom 6 belangrijke factoren  op een rij gezet. Leest deze aandacht door alvorens het vermogen te kiezen. 

Airco installatie

Voor het monteren en installeren van split airco’s moet je technisch onderlegd zijn. Na de installatie moeten de leidingen gevuld worden met R32 gas en dient een inspectie uitgevoerd te worden of de juiste hoeveelheid gas aanwezig is in het systeem. Deze montage en inspectie moeten uitgevoerd worden door een stek monteur. Ruggiero Installatie en Montage beschikt over alle benodigde papieren en kennis voor een veilige en zorgeloze installatie.

Airco’s met wifi

Alle split airco’s van Artel zijn uitvoerbaar met een wifi optie. De wifi kit kan bijbesteld worden en nadat deze is aangesloten kun je de airco op afstand bedienen met je telefoon. Gemak dient de mens !

Wij bieden diverse merken airconditioners voor een scherpe prijs. Voor het maken van een offerte komen wij graag bij uw langs om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.